Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Saha abdi?

Halaman wéb kami nyaéta http://mantenimientobios.com

Naon data pribadi anu urang kumpulkeun?

 

comments

Nalika pangunjung ngantunkeun koméntar dina situs kami ngumpulkeun data anu dipidangkeun dina formulir koméntar, ogé alamat IP anu nganjang sareng string agén pangguna pangotéktip pikeun ngabantosan deteksi spam. Senar anu anonim anu didamel tina alamat surélék anjeun (ogé disebut hash) tiasa janten disadiakeun pikeun layanan Gravatar pikeun ningali naha anjeun nganggo. Kawijakan privasi jasa Gravatar sayogi di dieu: https://automattic.com/privacy/. Saatos disahkeun koméntar anjeun, gambar profil anjeun katingali ku masarakat dina kontéks koméntar anjeun.

 

media

Upami anjeun unggah gambar kana halaman wéb, anjeun kedah ulah aya unggah gambar kalayan data lokasi tertanam (EXIF GPS) kalebet. Anu sumping kana halaman wéb tiasa ngaunduh sareng nimba data lokasi naon tina gambar dina halaman wéb. formulir kontak

 

cookies

Upami anjeun ngantunkeun koméntar dina halaman wéb kami anjeun tiasa milih pikeun nyimpen nami, alamat email sareng halaman wéb dina cookies. Ieu kanggo merenah anjeun supados anjeun henteu kedah ngeusian detail anjeun deui nalika anjeun ngantunkeun koméntar anu sanés. Upami anjeun gaduh akun sareng nyambung ka situs ieu, kami bakal nyetél cookie samentawis pikeun nangtukeun naha panyungsi anjeun nampi cookies.

Cookie ieu henteu ngandung data pribadi sareng dihapus nalika anjeun nutup pangotéktak anjeun, sareng nalika anjeun lebet, kami ogé bakal masang sababaraha cookies kanggo nyimpen inpormasi login anjeun sareng pilihan tampilan dina layar anjeun. Cookie login salami dua dinten, sareng cookies pilihan layar tahan salami sataun. Upami anjeun milih "Émut abdi", nami pangguna anjeun bakal tetep salami dua minggu.

Upami anjeun kaluar tina akun anjeun, cookies login bakal dihapus, sareng upami anjeun ngédit atanapi nyebarkeun tulisan, cookie tambahan bakal disimpen dina panyungsi anjeun. Cookie ieu henteu kalebet data pribadi sareng ngan saukur nunjukkeun KTP tina tulisan anu anjeun énggal. 

 

Eusi semén tina halaman wéb anu sanés

Tulisan dina situs ieu tiasa kalebet kontén anu dilebetkeun (contona, pidéo, gambar, tulisan, jst). Halaman wéb ieu tiasa ngumpulkeun data ngeunaan anjeun, nganggo cookies, nyisipkeun pelacakan pihak katilu tambahan, sareng ngawaskeun interaksi anjeun sareng kontén anu dilebetkeun, kalebet ngalacak interaksi anjeun sareng eusi anu dipasang upami anjeun gaduh akun sareng lebet kana halaman wéb.

 

Analytics

 

Ku saha urang bakal ngabagi data anjeun?

Kalayan sasaha

Sabaraha lami urang bakal nyimpen data anjeun?

Pikeun pangguna anu ngadaptar dina halaman wéb kami (upami aya), kami ogé nyimpen inpormasi pribadi anu aranjeunna sediakan pikeun kami dina profil pangguna. Sadaya pangguna tiasa ningali, ngédit atanapi ngahapus inpormasi pribadi na iraha waé (kecuali éta henteu tiasa ngarobih nami pangguna).

 

Hak naon anu anjeun gaduh pikeun data anjeun?

Upami anjeun gaduh akun dina situs ieu, atanapi parantos kéngingkeun koméntar, anjeun tiasa nyungkeun nampi file ékspor data pribadi anu kami tahan ngeunaan anjeun, kalebet data anu anjeun pasihkeun pikeun kami.

Anjeun tiasa ogé nyungkeun kami mupus data pribadi anu kami nyepeng ngeunaan anjeun. Nalika kami ngalebetkeun detil anjeun, koméntar pangunjung tiasa diverifikasi ngalangkungan jasa deteksi spam otomatis Inpormasi kontak anjeun

 

Dimana urang ngirim data anjeun?

komentar nganjang bisa jadi dipariksa ngaliwatan hiji layanan deteksi spam otomatis.

 

Inpormasi tambihan (ngahubungi kami)

Kumaha urang ngalindungan data anjeun
Prosedur ngalanggar data naon anu urang parantos aya
Naon pihak katilu anu urang nampi data
Naon anu nyandak kaputusan otomatis sareng / atanapi propil kami lakukeun ku data pangguna
Syarat panyingkepan inpormasi industri