Kumaha cara muka file JNLP

Ayeuna, alat éléktronik ngagaduhan file sareng aplikasi anu didamel dina sababaraha format. Nanging, nalika program maca teu aya, mustahil pikeun ngalakukeun fungsi-fungsi tinangtu atanapi ningali file-file tinangtu tina panyungsi wéb anu anjeun pikaresep. Ieu kasus pikeun file anu nganggo a Penyuluhan JNLP.

Akibatna, ngajalankeun file JNLP tina panyungsi wéb (sapertos Google Chrome) moal muka aplikasi ku alesan kaamanan. Ieu kusabab halaman wéb umumna henteu ngajalankeun file JNLP dina PC tanpa idin ti administrator na. Maka, di handap ieu, urang bakal ngajelaskeun sadayana anu aya hubunganana sareng kumaha muka file JNLP, boh dina Windows sareng Mac, sahingga ngaliput tina watesan na dugi ka aspék anu paling tonjol.

Aspék umum tina file JNLP

JNLP hartosna Protokol Jaringan JAVA Network sareng digunakeun pikeun ngajalankeun sareng ngatur program Java dina komputer atanapi dina internét sacara umum. File jenis ieu ngandung inpormasi anu aya hubunganana sareng unduhan program Java sareng disimpen dina format XML. Ieu tiasa ditingali ku éditor téks naon waé.

Kiwari file JNLP tiasa dianggo kusabab a Mimiti Wéb Java. Anu henteu sanés mangrupikeun parangkat lunak Java anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaktipkeun aplikasi sareng fungsi komputer anjeun ku pencét. Diantara ieu mangrupikeun anu jelas:

  • Ngaleungitkeun prosés pamasangan anu panjang sareng pikasebeleun tina softwares.
  • Éta pastikeun yén program anu bakal dijalankeun aya dina vérsi anu pang anyarna.

Émut yén ayeuna dimungkinkeun pikeun maca file JNLP tina komputer nganggo sistem operasi tina Windows atanapi Mac OS. Akibatna, jenis aplikasi ieu henteu ngan ukur ngunduh kode program anu dimaksud kana komputer, dimimitian langsung saatos instruksi anu sah munggaran pikeun dijalankeunnana. Kalayan kecap séjén, file JNLP henteu sanés mangrupikeun anu ngagagas Program Java.

Prosedur pikeun muka file nganggo extension JNLP dina Windows

Buka file nganggo Format JNLP Éta henteu sesah dilakukeun, ngan ukur kedah nuturkeun pitunjuk anu tangtu. Ku alatan éta, di handap ieu kami bakal ngajelaskeun ku cara saderhana sareng praktis cara muka file nganggo ekstensi JNLP dina Windows. Janten léngkah-léngkahna sapertos kieu:

  • Mimiti pastikeun yén Java mutakhir sareng aktip dina panyungsi Internét anu anjeun anggo. Kami ngarékoméndasikeun nganggo peramban wéb anu pang anyarna, pikeun nyegah masalah kasaluyuan.
  • Ayeuna nomeran file dina Penyuluhan JNLP anu anjeun hoyong buka dina alat éléktronik anjeun. Maka, teraskeun sareng buka pangotéktak Internét pilihan anjeun. Upami anjeun dina Internét, anggo Alamat URL, tapi upami henteu aya dina jaringan, milari lokasi file dina PC anjeun.

  • Sakali léngkah sateuacanna réngsé, anjeun tiasa pencét dina "Buka ku". Teras, anjeun bakal ditingalikeun daptar program anu ngadukung kamampuan muka file nganggo éksténsi JNLP.
  • Ayeuna dina kamungkinan anu ditawarkeun ka anjeun milih "Mimiti Wéb Java"Sareng hasil pencét dina"narima". Ngan sababaraha detik file kalayan ekstensi JNLP bakal dieksekusi sacara suksés.

Kamungkinan kasulitan anu tiasa anjeun tampilkeun pikeun ningali file JNLP dina Windows

Kadang-kadang anjeun moal tiasa ningali atanapi nganggo file nganggo panyambungna JNLP dina Windows. Kusabab kitu, di handap ieu kami bakal nyebatkeun kamungkinan kakurangan, ieu nyaéta:

  • Parangkat lunak Java Web Start henteu dipasang: Program ieu kalebet dina Runtime Lingkungan Java ti saprak Java versi 5.0. Akibatna nalika anjeun masang parangkat lunak Java, éta bakal dipasang sacara otomatis.
  • Pembaruan leungit: Anjeun kedah pastikeun yén software mutakhir, upami henteu, anjeun kedah parios vérsi anu pang anyarna.
  • Mimiti Wéb Java henteu dina setélan standar: Program na tiasa dipasang sareng paling anyar, tapi anjeun masih teu tiasa muka file JNLP kusabab éta henteu disetél salaku pilihan standar.
  • File ieu ngandung kasalahan: file anu nganggo Penyuluhan JNLP éta moal kabuka upami rusak. Upami ieu masalahna, cobian muka file anu sanés pikeun mastikeun yén éta sanés kasalahan program.

Sistem operasi henteu netepkeun komunikasi sareng aplikasi. Upami ieu masalahna, anjeun panginten kedah "Ngahubungkeun deui”Ekstensi JNLP pikeun ngalir ka Java, anu anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu. Ieu nyaéta:

    • Kahiji, pencét-katuhu dina file JNLP anu dimaksud.
    • Teras Anjeun tiasa pencét dina barang "harta”Digantelkeun sareng menu kontén anu diusulkeun.
    • Ayeuna buka tab "umum"Dimana anjeun kedah milih tombol anu diidentifikasi salaku"Robah”. Mana anjeun tiasa milarian dina bagian "Dibuka ku".
    • Dina titik ieu, pencét dina barang sareng milarian "Aplikasi sanés dina PC ieu".
    • Teras nganggo panel File Explorer / File Explorer Windows buka folder anu ngandung file éksekusi Java
    • Teras pilih file "exe "ku klik dua kali.
    • Tungtungna pencét tombol "narima”Dina layar properti file sareng cobian ngajalankeun deui.

Prosedur pikeun muka file nganggo extension JNLP dina Mac

Salah sahiji kakuatan program anu ditulis di Java nyaéta sipat lintas platform na. Jinis aplikasi ieu, kanyataanna, tiasa dijalankeun dina sistem operasi naon waé anu parantos dipasang dina a Lingkungan Java.

Kituna, di handap ieu kami bakal ngajelaskeun ku cara saderhana sareng praktis cara muka file nganggo extension JNLP di handapeun Lingkungan ios (Mac). Janten léngkah-léngkahna sapertos kieu:

  • Persis sapertos anu parantos ditingali pikeun Windows, hal anu mimiti dilakukeun pikeun muka file JNLP dina komputer Mac nyaéta neraskeun pamasangan sadayana sistem Java.
  • Halaman unduhan Java ayeuna kedah disambungkeun.
  • Maka anjeun kedah pencét dina tombol "Narima sareng nuluykeun"Kanggo idin kana panggunaan cookies.
  • Saatos éta, pencét tombol “Java download gratis"Sareng ulangan operasi ku"narima”. Ieu bakal ngamimitian unduhan gratis.
  • Sakali file instalasi dicandak, ngajalankeun na kana Mac. Kituna, dua kali klik dina ikon paket.

  • Ayeuna pencét dina tombol "Dibuka”Teras ketik kata sandi Mac anjeun dina kotak téks anu ditunjuk pikeun tujuan éta.
  • Pencét tombol "Installation Wizard" teras turutan pitunjuk dina layar pikeun neraskeun.
  • Dina tahap ieu, nomeran file JNLP anu anjeun minat muka sareng pilih sawanganana ku ngaklik katuhu. Teras tina menu anu diusulkeun sareng pastikeun hoyong muka file ku mencét "kabuka".
  • Upami sadayana angkat ka arah anu leres, sistem kedah ningalikeun layar kasimpulan dina aplikasi anu anjeun badé buka.
  • Akhirna, upami panulis tulisan saluyu sareng anu anjeun ngarepkeun, pencét "lalumpatan"Atawa"Lumpat”Pikeun langsung ngamimitian ngajalankeun file.

Kamungkinan mundur anu tiasa anjeun tampilkeun pikeun ningali file JNLP dina Mac OS

Kadang-kadang anjeun moal tiasa ningali atanapi nganggo file ieu nganggo Panjangan JNLP dina Mac OS. Kusabab kitu, di handap ieu kami bakal nyebatkeun kamungkinan kakurangan, ieu nyaéta:

  • Leres, saatos nyobian buka file JNLP Ku nuturkeun paréntah anu kasebut di luhur, anjeun moal tiasa muka file sapertos kitu. Dina hal ieu, peluncur Java. Kituna, di handap ieu kami bakal nyebatkeun cara ngalakukeun éta. Saterusna:
    • Mimiti, pencét-katuhu kana File JNLP naon waé.
    • Pilih barang "Meunangkeun inpormasi"Tina menu kontéks anu diusulkeun sareng ngagedekeun bagian"Dibuka ku”Ku ngaklik panah anu saluyu.
    • Teras, dina menu drop-down anu aya di handapeun ieu, pilih item "Langkung seueur" sareng antosan jandela pikeun milih program anu bakal dianggo pikeun muka dokumén.
    • Dina titik ieu, ngalihkeun menu drop-down luhur kana pilihan anu namina "Mac ku (Nami anjeun)".
    • Pilih "Mac Disk" ti sisi kénca jandela sareng, nganggo panel anu caket, buka folder System> Library> CoreServices.

  • Teras pilih aplikasi "Mimiti Wéb Java”Tina daptar dina panel katuhu. Upami éta henteu tiasa dipilih, buka setélan sareng pilih pilihan "Sadaya aplikasi" tina menu turun-handap.
  • Tanda tangan digital anu aya hubunganana sareng file éta sorangan tiasa aya dina kasalahan. Dina hal ieu, dimungkinkeun pikeun ngajamin yén kontrol kana tanda tangan digital henteu dilaksanakeun pisan, supados tiasa ngaéksekusi naon waé File JNLP tanpa ngaruksak bug anu aya hubunganana sareng kaamanan.

Dina kasimpulan, urang ngaharepkeun yén sadaya inpormasi ieu aya hubunganana dina kumaha muka file JNPL, janten bantosan pisan ka anjeun. Ogé, upami anjeun resep kana tulisan ieu, kami nyarankeun anjeun ngalebetkeun hal-hal ieu link dimana anjeun bakal mendakan inpormasi anu rupa-rupa pikeun kapentingan anjeun.

Meunteun post ieu

tulisan patali

Leave a Comment