Kumaha cara uninstall Fortnite

Nalika nyoplokkeun aplikasi tina komputer sareng henteu nganggo prosedur anu saéna, sering aya file leupas anu nyandak rohangan sareng mangaruhan operasina. Disorporasi video game condong ngahasilkeun kaayaan ieu, janten upami anjeun hoyong uninstall Fortnite pastikeun ngagunakeun prosedur anu leres.

Sanaos dina wéb anjeun bakal mendakan sababaraha prosedur pikeun ngalaksanakeun kagiatan ieu, ku nimbangkeun tulisan ieu anjeun bakal kenal sareng anu paling cocog pikeun uninstall lengkep. Anjeun ogé bakal terang detil ngeunaan kaulinan sareng sababaraha ciri modalitas anu dipibanda Fortnite.

Naon Fortnite?

Fortnite mangrupikeun aksi online sareng gim némbak, dimana anjeun ningali karakter anjeun nalika anjeunna ngalakukeun gerakan na. Éta mangrupikeun gim penembak paling populér ayeuna. Sanaos ngagaduhan sababaraha skenario, gim ieu tiasa dibagi kana dua modeu utama, nyaéta, Beattle Royale sareng nyalametkeun dunya.

Modus Beattle royale éta sayogi pikeun konsol, komputer pribadi sareng alat sélulér. Anjeun tiasa ngaunduh haratis sareng didieu ogé kalebet pesta master sareng mode Kreatif.

Kusabab ciri na sareng dinamika permainan, Beattle Royale nampi panarimaan anu luhur pisan diantara nonoman. Salah sahiji alesan utamina nyaéta anjeun tiasa janten bagian tina hiji tim anu opat, anu dihijikeun ku motivasi kelompok pikeun salamet. Kaulinan diwangun ku ngalengkepan misi, ngaleungitkeun musuh sareng nyobian janten salamet terakhir tina sakumpulan 96 pamaén anu ngawangun tim anu béda-béda.

Modalitas anu sanésna nyaéta Nyalametkeun dunya, Di dieu anjeun tiasa maénkeun nyalira atanapi aya dina tim anu gaduh tilu pamaén deui. Dina modeu ieu anjeun kedah nyanghareupan ombak nyata musuh anu ngabdi dina komando intél jieunan.

Simpen modeu dunya mayar sareng sayogi pikeun konsol sareng komputer pribadi. Pikeun ngaksés modalitas ieu, anjeun kedah mésér Paket Simpen Dunya ku cara anu disayogikeun ku perusahaan.

Ngagabungkeun Fortnite tina komputer anjeun

Sanaos panarimaan hébat tina Fortnite sareng jumlah pangguna énggal anu ngahubungi pertandingan unggal dinten, pangguna sanés hoyong ngagabungkeun aplikasi. Alesanna tiasa rupa-rupa, tapi kami hoyong fokus kana prosedur umum anu sering dianggo ku pangguna.

Sababaraha milih ngan ngaleupaskeun kaulinan, anu sanés mupus akun dina Epic Game, sedengkeun sababaraha pangguna meryogikeun ngaleupaskeun bahkan Launcher. Kusabab kabutuhan sareng karesep sering beda-beda ti pangguna ka pangguna, kami bakal marios unggal prosés ieu. Saatos mertimbangkeun masing-masing tina pilihan ieu sareng meunteun pangaruhna anjeun tiasa mutuskeun anu mana waé anu bakal anjeun anggo numutkeun kaayaan khusus anjeun.

Pupus Fortnite

Upami anjeun henteu resep deui teras-terasan nganggo Fortnite sareng parantos mutuskeun pikeun ngaleupaskeun permanén, anjeun kedah ngalaksanakeun prosésna kalayan leres. Ieu penting pisan sabab nalika ngalakukeun prosés ieu anjeun kedah pastikeun ngahapus sadaya file anu dianggo ku kaulinan ieu.

Pikeun prosés uninstall Fornite pikeun dilaksanakeun leres, anjeun kedah ngalaksanakeun prosedur ti Epic Games client. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa miceun sadaya file sareng ngosongkeun rohangan anu dikuasai. Léngkah-léngkah pikeun ngaéksekusi supados prosésna leres leres nyaéta:

  • Milarian anjeun dina layar utama komputer anjeun.
  • Buka ménu mimiti sareng dina palang palang ketik kecap "Peluncur Kaulinan Epik" terus pencét tombol "Enter".
  • Pencét kana frase "Epic Games Launcher."
  • Nalika éta dibuka, éta tiasa naroskeun kecap konci akun Epic Games anjeun.
  • Sakali anjeun ngalebetkeun Launcher, anjeun kedah pencét "Perpustakaan" di dinya anjeun tiasa ningali gim anu diunduh.
  • Dina ikon idéntifikasi Fortnite anjeun bakal ningali tilu titik, pencét aya pikeun ngakses opsi.
  • Tab pop-up bakal ditingalikeun, pencét dina pilihan "Uninstall".
  • Maka éta bakal nunjukkeun peringatan, pencét dina "Pupus instalasi" deui.

Anjeun bakal ningali kumaha pamasangan instalasi dilaksanakeun, anjeun bakal terang yén éta parantos hasil nalika ikon game janten kulawu. Anjeun ogé tiasa ningali éta dina ikon atanapi jandéla gim némbongan pilihan "Pasang", anu nunjukkeun yén éta henteu aya deui dina komputer anjeun.

Ngagabungkeun Peluncur Kaulinan Epik

Nalika anjeun uninstall Fortnite éta moal aya deui dina Epic Games Launcher, tapi panginten tiasa anjeun gaduh kaulinan sanés anu disimpen di ditu. Ayeuna upami anjeun ngan ukur gaduh Fortnite, mupus kaulinan Epic Games Launcher bakal teras aya sareng nyéépkeun seueur rohangan. Upami dina kasus anjeun ngan ukur ngagaduhan Fortnite, bakal langkung gampang pikeun mupus ogé Epic Games Launcher, pikeun lengkep prosésna.

  • Lebetkeun ka "Panél Kontrol".
  • Dina bagian "Program", pencét dina pilihan "Uninstall a program".
  • Nalika ikon ditampilkeun, pilih anu saluyu sarengna "Peluncur Kaulinan Epik".
  • Dina tab pop-up, pencét dina pilihan "Uninstall".

  • Konpirmasi ku milih pilihan "Leres".
  • Upami Epic Games Launcher jalan, éta moal tiasa dicabut. Upami ieu kajantenan anjeun, pencét dina pilihan "Batal".
  • Buka bilah teangan tina ménu mimiti sareng ketik kecap "tugas" pikeun nuliskeun task manager teras pencét tombol "Enter".
  • Dina Windows task manager pilih tab "Processes".
  • Pencét dina prosés EpicGamesLauncher.
  • Dina tab pop-up, pilih pilihan "Ngeureunkeun tangkal prosés".
  • Konpirmasi ku ngaklik dina "Mungkas batang prosés".

  • Balik kana bagian "Program" dina Panel Kontrol sareng pilih ikon "Epic Games Launcher" deui.
  • Dina tab pop-up, pencét dina pilihan "Uninstall".
  • Konpirmasikeun tindakan ku milih pilihan "Leres".
  • Prosés pamasangan instalasi tina Launcher bakal ngamimitian, dina layar anjeun bakal ningali kamajuan kagiatan.

Sakali prosés na réngsé, anjeun bakal aya bewara yén ikon Epic Games Launcher henteu deui aya dina daptar aplikasi dina komputer anjeun. Salaku tambahan, anjeun bakal ngalaksanakeun prosés dina cara anu leres sareng ngabébaskeun rohangan anu dikuasai ku boh kaulinan sareng Peluncur.

Hapus akun

Sababaraha urang mutuskeun mupus akun Fortnite, pikeun ngalaksanakeun tindakan ieu anjeun kedah mupus akun Epic Games anu kagunganana. Upami minat anjeun aya dina ngaleungitkeun Fortnite lengkep, pilihan ieu bakal ngabantosan anjeun, tapi ngahapus akun ogé bakal mupus sagala jinis inpormasi atanapi kamajuan ti Fortnite.

Salaku tambahan, anjeun ogé bakal kaleungitan sadaya gim anu anjeun aktipkeun nganggo akun éta, janten sacara saksama ngaevaluasi alesan sareng pangaruh mupus akun dina Epic Games. Upami anjeun masih hoyong ngahapus akun Fortnite anjeun tiasa ngalakukeun cara kieu:

  • Lebetkeun halaman wéb resmi epik Games.
  • Anjeun kedah lebet ku milih "Akun" dina ménu pilihan.
  • Dina setélan pribadi komputer anjeun, nomeran opsi pikeun mupus akun anjeun.
  • Di dinya anjeun kedah milih pilihan "Nyungkeun Hapus Akun".
  • Engké anjeun bakal nampi pesen dina email anjeun anu ngandung kode konfirmasi.
  • Lebetkeun kode ieu dina kotak dialog.
  • Mastikeun pamundut panyabutan.

Dina layar anjeun bakal nampi konfirmasi yén akun Epic Games parantos dihapus. Kalayan prosedur ieu, Fortnite moal aya deui, ogé sadaya gim anu anjeun parantos pakait sareng akun ieu.

Saatos dibiasakeun ku diri tina masing-masing prosés ieu, terang implikasina sareng ngaevaluasi nalika diperyogikeun, terserah anjeun pikeun mutuskeun anu mana waé anu kedah anjeun anggo. Maksudna nyaéta anjeun tiasa nganggo prosedur anu pas pikeun unggal kabutuhan.

Sanaos perkawis hiburan, tujuan kami pikeun nyayogikeun anjeun alat anu ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu pangsaéna. Kami ngundang anjeun pikeun terus ngadatangan blog urang, di jerona anjeun bakal mendakan sagala rupa eusi anu bakal nyumbang kana hiburan sareng hiburan anjeun.

Meunteun post ieu

tulisan patali

Leave a Comment