Kumaha milih tanggal pikeun ngareureuhkeun pembaruan dina Windows 10

Bumi "Windows 10" Kumaha milih tanggal kanggo ngareureuhkeun pembaruan dina Windows 10

Kumaha milih tanggal pikeun ngareureuhkeun pembaruan dina Windows 10

5

Anjeun tiasa milih tanggal pikeun ngareureuhkeun pembaruan dina Windows 10. Versi sistem operasi ieu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun sareng ngatur pembaruan ku ngeureunkeun samentawis. Nalika anjeun milih pilihan dina masalah ieu, Windows bakal ngaeureunkeun tambalan sareng ngawangun dugi ka tanggal anu khusus. Konfigurasi na sayogi dina kategori Pembaruan sareng kaamanan saatos datangna Windows 10 18282. Tingali -Kumaha ngeureunkeun Pembaruan Windows 10 dina kamajuan.

Pikeun milih tanggal pikeun ngareureuhkeun Pembaruan Windows, anjeun kedah nganggo tanggal anu parantos ditangtoskeun dina Kala waktos. Nanging, bahkan saatos ngaktipkeun setélan ieu, pembaruan definisi Windows Defender bakal teras sumping sareng dipasang dina komputer.

Cara milih tanggal pikeun ngareureuhkeun pembaruan dina Windows 10

Kieu kumaha milih tanggal pikeun ngareureuhkeun pembaruan dina Windows 10 -

Léngkah 1: Buka Setélan cukup ku ngetok Windows + kuring dina keyboard anjeun.

Léngkah 2: Buka ikon Ngamutahirkeun & kaamanan .

> Lengkah 3: Pilihan lanjutan, pilihan di handap.

> Lengkah 5:> Lengkah 5

> Anjeun >> Anjeun>

Janten, buka pembaruan Windows nganggo metode anu dipedar dina léngkah 1, 2 sareng 3. Ayeuna pilih CV dina bagian pembaruan Windows.

Catetan >> Catetan>

Éta pisan.

Tambahan -

1) Kumaha milih tingkat kesiapan cabang nalika pembaruan dipasang dina Windows 10
.
2) Kumaha carana ngawatesan Windows Update bandwidth dina Windows 10
.
3) Kumaha kéngingkeun Windows Update sareng PowerShell dina Windows 10
.
4) Kumaha cara mariksa naha éta mutahir di Windows 10
.
5) Kumaha ngareureuhkeun Windows Update dina Windows 10

3 / 5 - (4 sora)

tulisan patali

Leave a Comment