Kumaha ngamutahirkeun peta TomTom gratis

Sistem navigasi pikeun kendaraan langkung seueur dianggo sacara global, pikeun nyumponan paménta ieu aya seueur aplikasi di pasar. Nanging, aya sababaraha aplikasi ieu sapertos TomTom anu mikaresep dukungan anu luhur sareng ngagaduhan kapercayaan seueur pangguna.

Upami anjeun hoyong tetep up to date sareng sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngalaksanakeun mobilisasi anu aman, maka kami ngajak anjeun terang TomTom. Pilarian terang naon sababaraha kaunggulan anu ditawarkeun ku TomTom sareng kumaha apdet gratis peta anu ngagaduhan aplikasi ieu.

Naon TomTom?

TomTom mangrupikeun pabrikan ti sistem navigasi pikeun mobil, motor sareng alat sélulér. Perusahaan di Belanda ieu, anu kantorna aya di Amsterdam, ngagaduhan kantor di 30 nagara.

Dina awalna dina awal 90an, éta didedikasikan pikeun nyiptakeun komputer genggam, teu lami saatos aranjeunna ngalakukeun parobihan tangtosna. Dina awal abad ieu, éta mimiti ngahususkeun dina sistem navigasi sareng mimiti ngembangkeun perangkat keras éksklusif pikeun tujuan ieu.

Dina 2004 éta ngaluncurkeun TomTom Go, anu tungtungna bakal janten produk unggulan na. Pikeun 2008, éta ngagaduhan Tele Atlas, panyadia peta digital, sabab éta tiasa ngajamin peta anu diénggalan.

TomTom ayeuna digabungkeun di antara perusahaan terkemuka dina téknologi lokasi. Ngajamin anjeun peta presisi tinggi, parangkat lunak navigasi sareng inpormasi sareng jasa lalu lintas real-time. Pikeun tetep update sareng rute, peta na pikeun alat navigasi teras-terasan diapdet.

TomTom nawiskeun anjeun dua parangkat lunak anu sanés pikeun ngalakukeun éta ngamutahirkeun peta anjeun. Parangkat lunak na nyaéta MyDrive Connect (pikeun alat TomTom PRO) sareng TomTom HOME (pikeun alat TomTom GO). Kengingkeun anu anjeun peryogikeun numutkeun alat anjeun, duanana program sayogi salaku unduhan gratis.

Perlu dicatet yén, pikeun ngalakukeun sababaraha pembaruan TomTom, anjeun kedah mayar, nanging, kaayaan anu tangtu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngapdet alat gratis. Kaayaan ieu kalebet alat anjeun ngagaduhan "Jaminan Peta Hirupna" atanapi anu nembé ngagaleuh alat anjeun. Nalika anjeun mésér alat TomTom énggal, anjeun bakal ngagaduhan waktos jaminan pikeun ngaunduh apdet gratis.

Perbarui panuduh TomTom anjeun

Navigator TomTom gaduh parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun mindahkeun inpormasi penting kana alat anjeun sareng ngalaksanakeun pembaruan peta. Program ieu ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngamutahirkeun sareng ngomean parangkat lunak internal, ogé ngatur jasa panyungsi anjeun.

Supados anjeun ngatur sadaya eusi sareng jasa anjeun, sahingga ngajaga peramban anjeun tetep anyar, anjeun kedah masang MyDrive Connect atanapi TomTom HOME dina komputer anjeun. Upami anjeun mésér alat anu kalebet pembaruan Peta Hirupna, anjeun bakal kéngingkeun peta gratis dugi ka opat kali sataun.

Upami anjeun gaduh panémbak TomTom PRO anjeun kedah masang aplikasi Sambungkeun MyDrive janten anjeun tiasa langkung saé menikmati pangalaman nyetir anjeun. Tetepkeun versi paling anyar tina aplikasi ieu, saatos dipasang anjeun kedah nyambungkeun panuduh TomTom anjeun kana komputer sareng aplikasi bakal ngamimitian sacara otomatis.

Upami anjeun ngagaduhan TomTom GO, maka anjeun kedah ngaunduh programna TomTom HOME sareng ngalaksanakeun prosés pamasangan anu saluyu. Teras, hayu urang teraskeun ngajelaskeun prosés pembaruan nganggo masing-masing perangkat lunak ieu.

Ngamutahirkeun sareng MyDrive Connect

Nalika anjeun mésér alat TomTom PRO énggal, anjeun gaduh 90 dinten kanggo ngaunduh peta anu diperbarui. Salami periode ieu anjeun tiasa kéngingkeun peta anu anjeun peryogikeun gratis sahingga ngamutahirkeun alat anjeun.

Ieu prosedur pikeun nuturkeun pikeun ngalakukeun pembaruan:

  • Tina halaman wéb TomTom, unduh perangkat lunak MyDrive Connect.
  • Kalayan bantosan kabel USB sambungkeun panyungsi anjeun kana komputer, MyDrive Connect bakal otomatis mimitian. Teras, layar bakal dibuka dimana anjeun kedah lebet lebet ngalebetkeun aplikasi.
  • Pilih "Tinjauan", teras pencét dina "Tingali apdet."
  • Pilih tina apdet anu sayogi anu badé diunduh.
  • Teras pencét tombol "Pembaruan dipilih".
  • Nalika pembaruan parantos réngsé, alatna bakal dibalikan deui.

Saatos restart alat, anjeun tiasa sambungkeun tina komputer anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, anggo prosedur pikeun nyambungkeun aman sapertos anjeun nganggo pendrive.

Upami anjeun ngamutahirkeun sareng TomTom Home

Upami alat anyar anu anjeun mésér mangrupikeun TomTom GO, maka anjeun bakal gaduh 30 dinten kanggo ngaunduh peta sareng ngapdet gratis. Pikeun jenis alat ieu anjeun kedah ngaunduh sareng masang program TomTom HOME dina komputer anjeun. Ieu léngkah anu anjeun kedah nuturkeun pikeun ngalaksanakeun pembaruan sareng program ieu.

  • Pasang aplikasi TomTom HOME dina komputer anjeun.
  • Kalayan panggunaan kabel USB sambungkeun alat anjeun kana komputer anjeun sareng lebet nganggo akun TomTom anjeun.
  • Nalika ngalebetkeun aplikasi pilih pilihan "Alat", maka anjeun kedah pencét "Anggo jaminan peta pangénggalna".
  • Aplikasi bakal ngalakukeun évaluasi peta anu dipasang dina alat anjeun. Upami anjeun dina jangka waktu garansi sareng aya peta langkung énggal tibatan anu dipasang dina alat anjeun, pembaruan bakal dilakukeun sacara otomatis.
  • Pencét kana "Teraskeun", ku cara ieu unduhan sareng pamasangan peta anyar bakal dimimitian, saatos prosés na réngsé pencét dina "Rengse".
  • Dina akhir unduhan anjeun, pencét dina "Alat". Sateuacan nyoplokkeun peramban anjeun kedah sambungkeun aman, kanggo ieu pilih pilihan "Putus sambungan alat".

Cara séjén pikeun kéngingkeun TomTom gratis

Aya cara henteu resmi pikeun kéngingkeun TomTom gratis, sababaraha diantarana populer pisan. Kami bakal nyebatkeun salah sahijina pikeun tujuan inpormasi, tapi, kami netelakeun yén kami henteu ngadukung panggunaan salah sahiji pilihan ieu.

Cara anu seueur dianggo pikeun ngapdet TomTom ku cara ieu nyaéta ku ngaksés forum dina Forokeys.com. Dina Forokeys anjeun henteu ngan ukur mendakan peta, anjeun ogé bakal mendakan alat-alat sanés anu tiasa diunduh kana panyungsi anjeun.

Pikeun nganggo peta TomTom anu anjeun bakal mendakan dina forum ieu, anjeun kedah milarian heula sareng milarian. Anjeun ogé kedah ngaunduh aktivator peta anu sayogi pikeun anjeun dina forum. Prosedur na cukup saderhana, ngadaptar sareng lebet forum, nomeran peta, unduh aranjeunna teras aktipkeun.

Ngunduh peta di ForoKeys mirip pisan sareng anu dilakukeun di situs sanés anu anjeun unduh teu resmi. Dina forum anjeun bakal mendakan tautan kana peta TomTom, pilih éta sareng anjeun bakal dialihkeun ka halaman wéb download peta.

Kauntungan ngagunakeun alat TomTom

Sanaos ayeuna seueur parangkat lunak navigasi anu tiasa anjeun anggo tina telepon anjeun, aya seueur kaunggulan pikeun ngagunakeun alat TomTom. Memang leres peryogi investasi pikeun pameseran anjeun, nanging, ngalaksanakeun evaluasi biaya-kauntungan bakal ngamungkinkeun anjeun nyandak kaputusan anu paling merenah.

Di handap ieu, kami bakal nganggap ngan sababaraha kauntungan anu ngagunakeun TomTom sareng alat na bakal nyayogikeun anjeun.

  • Kusabab lilana ngecas batréna, alat-alat ieu ngagaduhan otonomi panjang operasi. Ieu kusabab kanyataanna alat ieu nyambung langsung kana kakuatan kendaraan. Anu masihan anjeun kauntungan tambahan pikeun henteu ngonsumsi batré sélulér anjeun sareng anjeun ogé bakal ngahindaran biaya kanggo konsumsi data.
  • TomTom gaduh mesin pencari pinter, anu ngamungkinkeun anjeun ngantisipasi rute. Téknologi anu dianggo ku TomTom nganggo inpormasi anu ditampi ti pangguna jasa pikeun ngabayangkeun rute anu pangsaéna. Téknologi ieu ngamungkinkeun stagnasi ditangtoskeun sacara real waktos, naha anjeun tiasa ngadamel parobihan rute iraha waé.
  • Pikeun tetep ayeuna, perusahaan sering ngamutahirkeun peta na. Materi parobihan ieu kalaksanakeun langsung tina kerja divisi Atlas anu tanggung jawab produksi na.
  • Anjeun tiasa ngalaksanakeun pembaruan alat anjeun, numutkeun modél panyungsi anjeun nganggo jaringan Wi-Fi atanapi ku unduhan manual.

Aya seueur perangkat lunak navigasi, nanging TomTom tetep janten salah sahiji anu pang éfisiénna, dipercaya sareng serbaguna di pasar. Kusabab kitu kami hoyong nunjukkeun kautamaan na, upami kontén ieu parantos manpaat pikeun anjeun, tong lirén bagikeunana teras teraskeun ngadatangan kami dina blog kami.

Meunteun post ieu

tulisan patali

Leave a Comment