Kumaha ngagunakeun Ok Google unggal dinten | Konpigurasikeun alat Anjeun pas mungkin

Ok Google mangrupikeun alat pikeun dianggo sapopoé, dimana anjeun tiasa ngamanipulasi alat sélulér anjeun kalayan gampang, alat anu nganggo asisten digolongkeun kana dua jinis:

  • Alat anu ngasupkeun ok google
  • Paranti janten nyetél kalawan paréntah via mobile atawa layar pinter

Asisten google kapanggih dina smartphone sarta tablet, nu boga Android 5.0 atawa saluhureuna, éta ogé diwangun kana spiker pinter, nu teu ngan maén musik, tapi ogé ngidinan Anjeun pikeun ngirim paréntah ka parabot AI.

Layar pinter tanggung jawab pikeun dilegakeun fungsi asisten kalayan panarimaan atawa ngirim telepon ngaliwatan google duo, aksés ka video YouTube, éta ogé cocog sareng Chromebook.

Alat streaming sareng TV, sareng asisten google anjeun tiasa ngaprogram operasi alat-alat ieu jarak jauh, dimana anjeun ngan ukur kedah mencét tombol asistén dina alat kadali jauh pikeun ngalaksanakeun paréntah jauh.

Alat poéan anu ngagunakeun Ok Google

Ok google hadir dinten-dinten pikeun ngagampangkeun panggunana pikeun padamelan atanapi padamelan bumi, naha éta asisten mangrupikeun bagian tina sababaraha alat éléktronik pikeun dianggo sapopoé, diantarana nyaéta:

1.- Kaméra pinter

Kaméra anu ngagaduhan ok google ngamungkinkeun anjeun ngahémat waktos dina nyandak poto anu sampurna, sabab, ku ngaktifkeun asisten, anjeun tiasa nampi program timer, panyesuaian kacaangan sareng ngaleungitkeun kasalahan dina fotografi sacara real waktos.

Dina kasus kaméra kaamanan, fungsi asisten ngamungkinkeun anjeun pikeun ningkatkeun tingkat kaamanan, ku cara ngaktipkeun kadali jauh ku sora.

2.- Lampu

Kalayan ok google anjeun tiasa ngaprogramkeun sareng mareuman lampu di bumi anjeun, anjeun bahkan tiasa ngatur intensitas cahaya pikeun masihan cahaya anu haneut ka bumi.

3.- Headphone

Pikeun muterkeun musik paporit Anjeun atawa lagu alternatip Anjeun bisa make ok google, oge jeung asisten Anjeun bisa ngatur volume alat déngé pikeun adaptasi jeung kanyamanan Anjeun.

4.- Jam AI

Jam tangan pinter anu ngagunakeun asisten pisan fungsional, sabab anjeun henteu ngan ukur tiasa terang cuaca atanapi ngarencanakeun latihan, aranjeunna ogé ngukur denyut jantung, pulsa sareng engapan, salian pikeun nyetél panginget sareng ngaréspon pesen téks sareng WhatsApp.

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun sareng ok google?

Kamungkinan milarian hiburan sareng inpormasi anu anjeun tiasa laksanakeun sareng ok google henteu terbatas, sababaraha diantarana tiasa:

1.- Olahraga

Upami anjeun resep olahraga ekstrim sareng ok google anjeun bakal tiasa terang jalur hiking atanapi biking gunung pangsaéna, anjeun ogé tiasa terang inpormasi langsung ngeunaan tim paporit anjeun sapertos nalika pertandingan salajengna ngan ukur nganggo paréntah sora.

2.- Nyaho kaayaan cuaca

Anjeun tiasa naroskeun ka asisten ngeunaan kaayaan cuaca di kota anjeun pikeun ngadamel ramalan upami aya badai, éta ogé nginpokeun ka anjeun ngeunaan darajat suhu atanapi kalembaban lingkungan.

3.- Émbaran on luang jeung senang

Ku ngan saukur nyarios ok google sareng naroskeun patarosan sapertos pilem pangsaéna 2022, trivia atanapi nyarioskeun lulucon, anjeun tiasa ngaksés fungsi hiburan.

4.- Keuangan

Kalayan asistén anjeun tiasa mendakan inpormasi anu nyata sareng akurat ngeunaan kauangan digital, dagang, saham sareng aset crypto.

5.- Konsép kecap

Cara anu saderhana pikeun terang sinonim, antonim atanapi dedikasi kecap nyaéta nganggo ok google.

6.- Streaming

Ok google cocog sareng sababaraha aplikasi sapertos Hulu, YouTube sareng Netflix, panggunaan asisten ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaraosan program kalayan paréntah sora anu saderhana.

7.- Aplikasi olahtalatah

Twitter, viber, Facebook, IG sareng WhatsApp mangrupikeun sababaraha aplikasi anu cocog sareng asisten google, ngamungkinkeun anjeun ngirim sareng nampi pesen sacara interaktif sareng paréntah sora.

8.- Alarem

Ok google ngamungkinkeun anjeun gampang nyetél alarm anu anjeun peryogikeun ngan ku paréntah hey google nyetél alarm jam 7 unggal dinten, alarm anjeun otomatis disetel kanggo waktos éta.

9.- Kalénder

Jadwalkeun sareng asisten google tanggal kajadian sareng rapat nganggo sora anjeun.

10.- Pangeling-eling

Ngaliwatan ok google anjeun tiasa program panginget pikeun kasempetan husus.

Keunggulan ok google

Google Assistant mangrupikeun program anu tiasa dianggo sareng paréntah sora pikeun ngalaksanakeun sababaraha pancén kalebet:

  • Inpormasi milarian
  • kadali alat

Pikeun ngaktifkeunana anjeun ngan ukur kedah ngucapkeun kecap Hei google, saatos diaktipkeun anjeun tiasa nikmati kauntungan anu ditawarkeun ku asisten, diantarana nyaéta:

1.- Tarjamahan

Asisten ngabogaan penerjemah diwangun-di, sahingga cocog sareng rupa-rupa aplikasi interpretasi, jadi Anjeun bisa ngobrol di mana waé di dunya ku ngamimitian paréntah hey google jadi juru basa Perancis kuring.

2.- ngajawab mamang

Lamun hal characterizes ok google éta precision na dina jawaban kana patarosan ditanya ku pamaké, nu ditarjamahkeun kana cara gancang ngakses informasi dina Internet.

3.- Ngonpigurasikeun alat

Asistén ngamungkinkeun anjeun ngaksés manual konfigurasi alat anu diropéa, anjeun ngan ukur kedah ngaktipkeun paréntah sora "Ok google ngonpigurasikeun alat kuring (merek alat).

Ogé, kalayan ok google anjeun tiasa:

  • Optimasi waktos
  • Komunikasi konstan
  • aksés database

Pikeun nyimpulkeun, asisten google ok google mangrupikeun alat kerja anu ngamungkinkeun anjeun nyederhanakeun tugas sapopoé, janten babaturan anu sampurna pikeun maksimalkeun pangalaman ngagunakeun rupa-rupa alat sélulér, méja, komputer, layar sareng TV.

Salah sahiji kaunggulan utamina nyaéta versatility pamakean anu nawiskeun para panggunana, sabab henteu ngan ukur dugi ka ningkatkeun pungsi alat, tapi ogé tiasa ngalaksanakeun panéangan penting anu diperyogikeun ku pangguna.

Ok google bisa dipaké dina dasar poean ngaktipkeun eta kalawan paréntah sora basajan, lamun aya hiji ciri program éta precision na, hatur nuhun kana kecerdasan jieunan na.

Meunteun post ieu

tulisan patali

Leave a Comment