pakakas

ngeunaan Us

Maintenanceobios mangrupikeun halaman wéb inpormasi sareng relevan pikeun dunya. Salami langkung ti 20 taun, Mantenimientoobios parantos janten bagian tina grup perusahaan Conwork. Kami ngiringan Pengarahan sareng acara anu nyayogikeun pamiarsa kalayan panilitian, pamekaran sareng tren pang anyarna dina kaamanan inpormasi, inpormasi wéb sareng program. Di lingkungan anu nétral sacara vendor-nétral. Kajadian sareng palatihan global propil luhur ieu didorong ku kabutuhan komunitas kaamanan, narékahan pikeun ngahijikeun pikiran anu pangsaéna dina industri. BioMaintenance ngainspirasi para profesional tina sadaya tingkatan propésional, ngabina pertumbuhan sareng kolaborasi antara akademi, panaliti kelas dunya, sareng pamimpin ti sektor publik sareng swasta.

Naon anu urang lakukeun

Kajadian Pemeliharaan Bios didamel langkung ti 20 taun ka pengker kanggo nyayogikeun tempat kaamanan pikeun ahli kaamanan pikeun diajar panganyarna dina résiko kaamanan inpormasi, panilitian, sareng tren. Unggal taun, panaliti kaamanan internasional terkemuka nyandak tahapan kanggo ngabagi karya sareng prestasi panganyarna na dina lingkungan anu ramah sareng nétral. Kadang-kadang urang nyayogikeun inpormasi sakumaha kasus portal ieu.

Saha urang pendak di grup ieu sareng naon tujuan nyata portal.

Latihan sareng deteksi kerentanan dina Windows ogé ngabantosan pangguna pikeun méréskeun masalahna. Kami maksudna pikeun monetisasi halaman wéb ieu pikeun ngan ukur pikeun ngajaga server nyalira. Grup ieu diwangun ku:

- Profesional Kaamanan (Spesialis IT, Analis Kaamanan, Manajer Résiko, Arsiték Kaamanan / Insinyur, Tés Penetrasi, Pamekar Parangkat Lunak Kaamanan, Cryptographers, Programmer, Karyawan Pamaréntah sareng seueur deui). Asah kaparigelan anjeun ku alat-alat sareng téhnik pangénggalna anu dianggo di industri ngalangkungan pangarahan anu sacara teknis sareng relevan sareng Pelatihan Pemeliharaan Bios. Jelajah tantangan sareng kasuksésan anu dialamkeun ku batur dina lapangan, nalika kolaborasi dina panggunaan platform anu muncul, modél pangwangunan, sareng prakték pangsaéna.