KB4464455 Windows 10 Vérsi 1809 Ngawangun 17763.107 - 13 Nov 2018

Bumi "Windows 10" KB4464455 Windows 10 Vérsi 1809 Ngawangun 17763.107 - 13 Nov 2018

KB4464455 Windows 10 Vérsi 1809 Ngawangun 17763.107 - 13 Nov 2018

2

Pembaruan kumulatif KB4464455 pikeun Windows 10 v1809 Build 17763.107 parantos dikaluarkeun ku Microsoft. Tambalan ieu ngandung kisaran santun pikeun masalah umum. Jalur 13 ngalereskeun masalah umum dina aplikasi Kaméra, Internet Explorer, sambungan jaringan, sareng sajabina.

Anjeun tiasa ngaunduh KB4464455 Windows 10 1809 Build 17763.107 sacara manual langsung ti Microsoft Update Catalog. Alternatipna, anjeun ogé tiasa kéngingkeun anu sami ngalangkungan Windows Update.

KB4464455 -

KB4464455 >> KB4464455

  • Pelepasan KB4464455 nyandak paningkatan kualitas pikeun sistem operasi sareng henteu ngenalkeun fitur anyar dina pembaruan ieu.
  • Microsoft sareng tim ngungkulan masalah anu lepat nyatakeun yén kabijakan pangguna teu acan dilaksanakeun. Ieu kajadian saatos ngonfigurasi setélan Sarat jeung Kaayaan Grup Pangguna. Salaku tambahan, éta ogé ngémut yén alat ngalaporkeun sapertos "RSOP.MSC orGpresult.exe / h" ulah nembongkeun kawijakan hak-hak pangguna atanapi ningalikeun X beureum waé.
  • KB4464455 museur kana masalah anu ngalambatkeun kinerja Internet Explorer. Ogé, éta ngarusak nalika profil roaming dianggo, bahkan nalika Daptar Kasaluyuan Microsoft henteu dianggo.
  • Isu inpormasi zona waktos anu diperbarui dihapus ku ngaleupaskeun tambalan ieu.
  • Dina sababaraha server, aya masalah layar hideung saatos ngaktipkeun layar. Ku alatan éta, tim ogé ngajawab masalah ieu.
  • Neruskeun, tambalan ogé ngalereskeun masalah tunda panjang dina néwak gambar nganggo aplikasi kaméra dina kondisi pencahayaan khusus.
  • Pembaruan kumulatif KB4464455 ngabahas masalah sareng vSwitch dina kartu panganteur jaringan (NICs). Éta henteu ngadukung Besar Kirim Offload (sakedap LSO) atanapi Checksum Offload (atanapi CSO).
  • Masalah anu sanés anu ngakibatkeun aplikasi kaleungitan konektipitas IPv4 nalika IPv6 henteu dihijikeun nyaéta masalah anu dibereskeun di dieu dina pembaruan ieu.
  • Tim ngalereskeun hiji deui masalah anu umumna ngarusak konektipitas kana VM tamu dina sérver nalika aplikasi nyuntik bandéra sumberdaya rendah kana bungkus.

Masalah Anu Dipikawanoh dina KB4464455 Windows 10 1809 Ngawangun 17763.107

Gejala
leyuran
Saatos masang KB4464455, sababaraha pangguna henteu tiasa napelkeun standar program Win32 pikeun sababaraha aplikasi. Ogé, aranjeunna henteu tiasa nyetél kombinasi jinis file nganggo paréntah Buka nganggo… atanapi Setélan => Aplikasi => Aplikasi standar.
Dina kaayaan anu tangtu, usaha pikeun ngerjakeun standar aplikasi bakal suksés.
Sababaraha program Win32 atanapi Microsoft Notepad panginten henteu tiasa disetél salaku standar dina sababaraha skénario.
Microsoft nyobian méréskeun sareng ngira-ngira solusi anu cocog dina akhirna.

Kumaha kéngingkeun KB4464455 Windows 10 1809 Ngawangun 17763.107

Kanggo sistem operasi anjeun, Microsoft nyarankeun pisan anjeun pikeun masang "update servicing stack" (SSU singget). Ieu penting sateuacan masang "pembaruan kumulatif pangénggalna" (atanapi LCU). Intina, SSU ningkatkeun reliabiliti prosés pamutahiran, antukna ngirangan masalah poténsial nalika anjeun masang LCU.

Nanging, upami anjeun nganggo Windows Update, maka KB4465477 SSU pangénggalna bakal ditawarkeun ka anjeun nyalira. Tapi anjeun ogé tiasa nyandak paket mandiri pikeun SSU ieu, anjeun kedah didatangan Microsoft Update Catalog.

Pasang pembaruan ieu

Pikeun ngaunduh sareng masang tambalan ieu, anjeun mimitina kedah muka aplikasi Setélan Windows sareng pikeun ngalakukeunana, pencét tombol aksés langsung " Kéngingkeun + I ".

Pilih Ngamutahirkeun & kaamanan .

Dina halaman salajengna, pencét tombol na Parios kanggo apdét dina jandela katuhu.

Ogé, pikeun ngagaduhan paket mandiri pikeun KB4464455 Windows 10 1809 Build 17763.107 ieu, buka halaman Microsoft Update Catalog langsung.

Catetan ngaleupaskeun

5 / 5 - (3 sora)

tulisan patali

Leave a Comment