Kumaha anjeun tiasa terang alamat IP hiji jalma

Meureun dina sababaraha waktos anjeun parantos nyobian milarian alamat IP batur sareng henteu acan hasil. Nanging, ku inpormasi anu anjeun bakal baca dina tulisan ieu, anjeun bakal terang kumaha kéngingkeun IP batur ngan ukur sababaraha detik.

Pikeun ngalakukeun ieu, kami bakal ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa kéngingkeunana ku email. Salaku tambahan, anjeun bakal diajar naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngagaduhan lokasi geografis hiji jalma saatos anjeun kéngingkeun IP na.

Janten, tanpa kedah silih adu, teraskeun sareng bacaan ieu supados di akhir anjeun tiasa mendakan IP adress anu anjeun hoyong

Naon alamat IP

La IP adress o Internet Protocol mangrupikeun sajumlah nomer anu tujuanana pikeun ngaidentipikasi komputer sareng alat sanés anu nyobian nyambung kana anu sanés ngalangkungan Internet. Éta diwangun ku opat blok angka tina tilu inohong anu dipisahkeun ku titik sareng sipatna unik sareng teu bisa dibales deui.

Maka, IP éta tiasa dibandingkeun sareng dokumén idéntitas hiji jalma atanapi pelat mobil, sabab masing-masing unik sareng tujuanana nyaéta pikeun ngaidentipikasi éta. Salaku tambahan, sapertos jalma kedah nganggo dokumén idéntitasna pikeun ngalaksanakeun prosedur naon waé, dina cara anu sami unggal alat anu nyambung kana Internét kedah ngagaduhan alamat supados tiasa komunikasi.

Upami teu kitu, konéksi henteu tiasa didirikeun, kusabab nomer ieu mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun Internét terang naha éta mangrupikeun komputer atanapi domain. Nya kitu, diperhatoskeun yén alamat éta bakal ngamungkinkeun sacara jelas milarian unggal telepon, komputer atanapi alat naon waé anu nyambung tina jaringan internal atanapi éksternal.

Maka, kedah diperhatoskeun yén aya dua jinis IP, dina hiji sisi, aya anu umum, nyaéta anu ngaidentipikasi sareng milarian alat anu nyambung kana Internét. Di sisi anu sanésna, aya alamat IP lokal anu, sakumaha namina nunjukkeun, ngaidentipikasi IP anu nyambung kana jaringan lokal, sapertos modem, router, sareng anu sanésna.

Salaku tambahan, duanana arah tiasa dinamis, nyaéta, aranjeunna robih sareng unggal sambungan atanapi statis sabab henteu robih paduli konéksi na. Mertimbangkeun inpormasi ieu anjeun kedah terang yén aya sababaraha cara pikeun milarian alamat IP batur, anu pohara kapaké nalika anjeun hoyong milarian atanapi ngaidéntifikasi hiji jalma.

Kumaha mendakan alamat IP jalma

Milarian alamat IP ti pihak katilu sanés tugas saderhana sapertos kitu, upami anjeun nganggo metode anu kami bakal ngajelaskeun di handap anjeun bakal tiasa ngahontal éta. Cara ieu diwangun ku ngagunakeun email anu anjeun tampi ti jalma anu anjeun hoyong pendakan.

Ieu nunjukkeun yén sadaya detil téknis tina email muncul dina lulugu, jelas kalebet alamat IP. Nanging, ieu sanés inpormasi anu anjeun bakal mendakan ku ngan ukur muka email.

Kituna, pikeun mempermudah prosésna, di handap ieu, kami bakal nunjukkeun léngkah-léngkah pikeun dituturkeun dina program olahtalatah éléktronik panglobana dipaké. Ku cara ieu anjeun bakal terang naon anu kedah dilakukeun, numutkeun jasa wéb anu anjeun anggo pikeun ngatur email anjeun:

Milarian alamat IP batur di Outlook Express

Upami alamat email anjeun saluyu sareng Outlook Express, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu di handap pikeun milari alamat IP anu ngirim:

  1. Lebetkeun email anjeun sapertos biasana.
  2. Saatos lebet, buka email jalma anu alamat IP na hoyong terang.
  3. Sakali email dibuka, pencét dina pilihan "Properties" anu aya di luhur layar.
  4. Sababaraha pilihan bakal némbongan sareng anjeun bakal milih "File".
  5. Teras, anjeun badé milih "Detil".
  6. Akhirna anjeun bade pencét "Original message" sareng éta waé.

Ku cara kieu, sadaya detail tina email anu ditampi bakal nembongan, kalebet anu anjeun milari, nyaéta alamat IP pangirim.

Milarian alamat IP batur dina Apple Mail

Upami layanan wéb anu anjeun anggo pikeun ngatur surélék anjeun Apple Surat, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu pikeun terang IP jalma anu nyerat ka anjeun:

  1. Buka email anjeun sapertos biasana.
  2. Nalika lebet, milarian sareng pilih email saha anu anjeun hoyong terang IP na.
  3. Sakali dina email, pencét pilihan "Menu" anu aya di belah kénca luhur layar.
  4. Sababaraha pilihan bakal némbongan sareng anjeun bakal milih "Témbong".
  5. Deui anjeun bakal ningali sababaraha pilihan sareng anjeun kedah pencét dina "Pesen".
  6. Akhirna, parios "Sumber" sareng anjeun parantos réngsé.

Dina akhir léngkah ieu lulugu email kalayan sadaya detil na, kalebet alamat IP tina jalma anu ngirimkeunana.

Kumaha carana mendakan IP batur di Mozilla Tunderbird

Upami email anjeun milik Mozilla Thunderbird, léngkah-léngkah pikeun kéngingkeun header tina email sahingga alamat IP sapertos kieu:

  1. Lebetkeun kana email anjeun.
  2. Ayeuna buka pesen yén saha ka saha anjeun hoyong terang IP parantos ngintun anjeun.
  3. Saatos lebet, pilih pilihan "Tampilan" anu aya di belah katuhu luhur layar.
  4. Sababaraha pilihan bakal némbongan sareng anjeun bakal nyirian "Rincian pesen".
  5. Akhirna, tina sadaya pilihan anu anjeun bakal ningali, pencét dina "Sumber pesen"sareng siap.

Dina sababaraha detik anjeun bakal ngagaduhan inpormasi anu anjeun milari sareng anu paling saé, henteu nyandak anjeun lami pikeun nuturkeun léngkah-léngkah ieu.

Kumaha terang IP batur dina Gmail

Ayeuna, upami email anu anjeun kagungan Gmail Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun nyaéta saderhana sapertos anu sateuacanna, dina hal ieu anjeun kedah ngalakukeun hal ieu:

  1. Lebetkeun email anjeun sapertos biasana.
  2. Nalika anjeun aya di jero, milarian sareng muka email anu anjeun hoyong terang alamat IP.
  3. Sakali lebet, pencét ikon ku panah di pojok kanan luhur layar.
  4. Jandéla bakal kabuka sareng anjeun kedah pencét ikon ku tilu titik, ogé aya di sudut katuhu luhur layar.
  5. Tungtungna, anjeun bakal ningali sababaraha pilihan sareng anjeun badé pencét dina "Tembongkeun aslina".

Upami réngsé, halaman anyar bakal dibuka anu judulna email bakal ditingalikeun sareng dina bagian anu nyatakeun "SPF" anjeun bakal tiasa milarian IP adress. Kumaha anjeun tiasa niténan paduli jasa wéb anu ngagaduhan email anjeun, anjeun bakal tiasa mendakan inpormasi anu anjeun milari, upami anjeun nuturkeun léngkah anu anjeun baca dina titik ieu kana surat.

Aplikasi pikeun geolocate alamat IP batur

Nalika anjeun maca dina awal tulisan, salah sahiji tujuan alamat IP nyaéta milarian jalma atanapi nomeran komputer anu disambungkeun kana Internét. Maka, saatos anjeun kéngingkeun IP batur nganggo metode anu dipedar di luhur, anjeun tiasa terang geolokasi na, nyaéta lokasi geografisna.

Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah nganggo sababaraha alat anu anjeun tiasa mendakan di Google, di Google Play Store atanapi di App Store alat anjeun. Ngémutan yén aya seueur sareng ngagampangkeun prosés milarian, di handap, kami bakal nyebatkeun anu paling sering dianggo. Ku cara sapertos kitu, anjeun tiasa terang éta teras mutuskeun mana waé diantara aranjeunna anu bakal anjeun anggo:

Aplikasi CUALESMI-IP

Nalika maca nami ieu, anjeun panginten panginten aplikasi ieu dianggo ngan ukur pikeun ngaidentipikasi alamat IP anjeun. Nanging, éta sanés ngan ukur kagunaanna, sabab éta ogé bakal ngamungkinkeun anjeun terang lokasi anu nganggo IP na.

Pikeun tiasa ngalakukeun ieu, anjeun ngan ukur kedah nuturkeun pitunjuk ieu sareng dina sababaraha detik anjeun bakal kéngingkeun inpormasi:

  • Lebetkeun tina peramban pilihan anjeun dina halaman resmi aplikasi "NAON IP abdi".
  • Nalika anjeun dina halaman utami na, pencét kana pilihan anu nyebatkeun "Geolocate IP" anu aya di beulah kénca luhur layar.
  • Halaman anyar bakal dibuka sareng anjeun kedah nyerat IP tina jalma anu anjeun badé terang dina kotak anu nyebatkeun "Alamat IP".
  • Tungtungna, pencét ikon milarian sareng anjeun parantos réngsé.

Peta bakal muncul nunjukkeun anjeun lokasi jalma éta. Salaku tambahan, bagian handap bakal nembongkeun inpormasi ngeunaan nagara, kota, garis lintang, garis bujur sareng perusahaan anu nyayogikeun anjeun Internét. Sakumaha anjeun parantos sadar, prosedur pikeun kéngingkeun inpormasi ieu sanés ngan ukur gampang pisan, tapi éta gancang pisan.

Aplikasi Pakakas IP - Utilitas Jaringan

Aplikasi ieu tiasa dipendakan di Google Play Store alat anjeun, éta cocog sareng Android 4.1 atanapi langkung luhur. Salaku tambahan, pikeun ngaunduhna anjeun kedah gaduh kapasitas panyimpenan internal anu sayogi 7,7 MB. Nyaho ieu, anjeun ngan ukur kedah ngalakukeun ieu pikeun diunduh:

  1. Buka Google Play Store dina alat anjeun.
  2. Sakali lebet, angkat ka mesin pencari sareng nyerat nami aplikasi dina hal ieu "IP Parabot - Utiliti Jaringan".
  3. Tungtungna, nalika némbongan, pencét "Pasang" teras éta.

Nalika aplikasi parantos hasil dipasang dina alat anjeun, turutan léngkah ieu di handap pikeun geolocat IP:

  1. Buka aplikasi anu nembé dipasang.
  2. Saatos lebet, pencét pilihan "Menu" anu aya di sisi kénca layar.
  3. Sababaraha pilihan bakal némbongan sareng anjeun bakal milih "Geolocate IP".
  4. Ayeuna dina kotak anu nembongan nyerat alamat IP jalma éta.
  5. Tungtungna, pencét dina "Geolocat"sareng siap.

Dina akhir léngkah ieu, anjeun bakal ningali sadaya detil lokasi alamat éta, sapertos nagara, nagara, sareng anu sanésna. Sakumaha anjeun tiasa tingali, ku aplikasi ieu ogé gampang pisan kéngingkeun lokasi géograpis batur.

Milarian aplikasi IP

Aplikasi ieu tiasa dipendakan di App Store alat anjeun ios, supados anjeun tiasa masangna, éta kedahna versi 11.0 atanapi engké sareng éta kedah gaduh mémori anu sayogi 12 MB. Sakali anjeun nyumponan sarat ieu, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu pikeun diunduh:

  1. Lebetkeun App Store alat anjeun.
  2. Teras, buka mesin pencari sareng ketik "Milarian IP".
  3. Tungtungna, nalika aplikasi némbongan, pencét "Kéngingkeun" sareng éta waé.

Antosan sababaraha detik pikeun aplikasi dipasang leres teras turutan léngkah ieu pikeun milarian IP:

  1. Buka aplikasi anu nembé diunduh.
  2. Saatos lebet pilih pilihan "Alamat IP" anu anjeun bakal mendakan di beulah katuhu luhur layar.
  3. Sababaraha pilihan bakal némbongan sareng anjeun bakal milih "Geolocate IP".
  4. Ayeuna tulis IP pikeun konsultasi dina kotak anu saluyu.
  5. Akhirna, pencét "Pilarian" sareng anjeun parantos réngsé.

Sapertos dina kasus-kasus sateuacana, inpormasi anu aya hubunganana sareng lokasi geografis IP anu anjeun konsultasi bakal muncul. Sakumaha anjeun tiasa tingali, sadaya aplikasi anu disebatkeun gampang dianggo, janten, kaputusan anjeun bakal didasarkeun kana alat anu anjeun gaduh.

Upami inpormasi ieu parantos jelas pikeun anjeun sareng anjeun parantos terang kumaha terang IP batur sareng ogé kumaha anjeun tiasa milarian, teraskeun maca ieu blog. Ogé, undang réréncangan anjeun pikeun ngalakukeunana supados aranjeunna ogé diajar ngeunaan topik anu pikaresepeun ieu.

Anjeun tiasa resep diajar ngeunaan tulisan ieu: Kumaha cara ngalacak tanggal pameseran hapé.

Meunteun post ieu

tulisan patali

Leave a Comment